Ook voor metselwerk kiest u Bouwcare International

Wilt u door middel van prachtig metselwerk een muur laten bouwen? Schakel dan direct de experts van Bouwcare International in. Wij zijn inmiddels een begrip wat betreft metselwerk en hebben al vele klanten van een mooie gemetselde muur voorzien. Een juist gemetselde muur is uiteraard zeer van belang bij de afbouw van een woning. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u ons direct inzetten voor uw metselwerk? Neem dan contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u metselen?

Als gespecialiseerd metselbedrijf metselen wij iedere stenen muur die u zich maar kan bedenken. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige kwaliteit stenen. Al bij vele nieuwbouwprojecten hebben wij ons vakmanschap laten zien. Dit hebben wij voor zowel particulieren als bedrijven gedaan. Wellicht bent u wel eens langs een pand met prachtig metselwerk gelopen dat door onze vakmannen is aangebracht.

Tegelzetbedrijf Venlo

Echt vakwerk door onze vakmannen

Ons metselbedrijf is niet zomaar een metselbedrijf. Ons metselwerk voldoet namelijk aan de hoogst gestelde eisen, wat mede mogelijk gemaakt wordt door onze vakmannen. Door regelmatige bijscholing zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld. Allen hebben daarbij een gedegen opleiding genoten en zijn gecertificeerd om uw werkzaamheden tot in de precisie uit te voeren. Wij zijn trots op ons bedrijf en de kwaliteit die wij iedere keer weer weten neer te zetten met ons metselwerk. Wordt u de volgende waar wij aan de slag mogen gaan?

Waarin onderscheiden wij ons?

Als metselbedrijf zijn wij in te schakelen voor al uw opdrachten omtrent metselwerk. Zo kunnen wij diverse muren met strak en egaal metselwerk naar wens opbouwen. Indien u de keuze maakt voor Bouwcare International, is het goed te weten dat wij ons onderscheiden van andere bedrijven middels de volgende punten:

  • Inzetbaar voor kleine en grote bouwprojecten
  • Beschikking over een 24-uursservice in geval van brand- en waterschade
  • Energiezuinige en milieuvriendelijke werkwijze
  • Altijd op zoek naar nóg innovatievere bouwmethoden en -materialen
  • Erkend leerbedrijf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bouwcare International BV stelt alles in het werk om van elk bouw- en afbouwproject in Venlo en omgeving een succes te maken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Zet ons metselbedrijf direct in!

Bent u benieuwd naar de tarieven die wij voor ons metselwerk hanteren? Of wenst u meer informatie omtrent hoe wij te werk gaan en onze diensten? Bel ons dan direct via 0475-338491 of 06-51816166 en wij staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwcare.com of het offerteformulier op onze website invullen. Binnen een mum van tijd maken wij dan een vrijblijvende offerte voor u. Wij hopen u spoedig van dienst te kunnen zijn bij uw metselwerk!

Een kijkje achter de schermen bij Bouwcare International