Maak kennis met het beste tegelzetbedrijf in Venlo

Zoekt u in Venlo direct een vakbekwaam tegelzetbedrijf? Neem dan contact op met tegelzetbedrijf Bouwcare International. Onze tegelzetter kan uw tegelwerk altijd op de meest nauwkeurige wijze aanbrengen. Wilt u tegels op uw vloeren of wanden? Wat u ook wenst, wij regelen het. Tegelzetbedrijf Bouwcare International is een ware expert in de afbouw van panden, wat ook het verzorgen van uitstekend tegelwerk omvat. Wij hebben al diverse opdrachten in Venlo met succes volbracht. Wenst u meer informatie over onze manier van werken en onze verschillende tegelsoorten? Neem dan contact op met onze tegelzetter en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over tegelzetbedrijf Bouwcare International BV

Een goede voorbereiding staat centraal bij tegelzetbedrijf Bouwcare International BV. Wij verzorgen een juiste calculatie, maken gebruik van een overzichtelijke planning en communiceren helder met onze klanten. Wij hechten tevens veel waarde aan duurzaamheid, wat ook terug te zien is aan de producten die wij gebruiken. Bovendien zijn onze tegelzetters door hun regelmatige bijscholing altijd op de hoogte van de nieuwste kennis en vaardigheden uit de bouwwereld. Dit maakt dat uw tegelwerk, of u nu vloertegels of wandtegels wenst, altijd met de grootste zorgvuldigheid wordt geplaatst. Voor onderstaande tegels kunt u bij ons terecht:

  • Natuurstenen vloertegels: een mooie basis voor elk interieur. Er zijn veel variaties mogelijk in kleur, structuur en karakter binnen deze vloersoort.
  • Keramische tegels. Deze kunnen voor vloeren en wanden gebruikt worden. U heeft binnen keramische tegels de keuze uit geglazuurde en ongeglazuurde tegels.

Tegelzetbedrijf Venlo

Waarin onderscheid ons tegelzetbedrijf zich?

Wenst u de beste tegelzetter in Venlo? Bij ons bent u dan op de juiste plek. Wij kunnen uw vloeren en wanden op eenvoudige wijze van het meest mooie tegelwerk voorzien. Schakelt u Bouwcare International in, dan bieden wij u de volgende punten waarmee wij ons juist van andere tegelzetters onderscheiden:

  • Inzetbaar voor kleine en grote bouwprojecten
  • Beschikking over een 24-uursservice in geval van brand- en waterschade
  • Energiezuinige en milieuvriendelijke werkwijze
  • Altijd op zoek naar nóg innovatievere bouwmethoden en -materialen
  • Erkend (tegelzetter) leerbedrijf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bouwcare International BV stelt alles in het werk om van elk bouw- en afbouwproject in Venlo en omgeving een succes te maken. Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Neem nu contact op voor uw tegelzetter in Venlo

Heeft u een bepaalde wens voor uw tegelwerk en behoeft u advies van een ervaren tegelzetter? Of wilt u ons inzetten en wilt u weten welke tarieven wij hanteren? Ook voor uw algemene vragen of het aanvragen van een offerte, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 0475-338491 of 06-51816166. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bouwcare.com of ons offerteformulier invullen. Schakel vandaag nog onze tegelzetter in voor uw tegelwerk in Venlo!

Een kijkje achter de schermen bij tegelzetbedrijf Bouwcare International